PRESSEMELDING 2019 

 

Vassendgutane 2019  ”Tidsreise”
18 Desember 2018 ble Vassendgutane tildelt sitt  19 trofè.

Da de ble Gullplate overlevert for ”Du & Ej  & Meetoo”.  

Det at en Norsk artist er blitt tildelt så mange trofè for sine album, taler sitt klare språk om bandets eventyrlige suksess gjennom 23 år.

 
Managementet opplyser at nye rekorder ble satt i 2018 og at bookingplanen for 2019 kun har noen få hull fra å være fullbooket.


”Tidsreise” er årets turnenavn. Ny settliste er ferdig , og som  turnenavnet hevder, vil publikum i år bli tatt med på en tidsreise i den enorme katalogen av låter som bandet disponerer.  Vi vil få oppleve noen av de tidlige låtene som satte Vassendgutane på det Norske  artistkartet.  Disse blir pakket inn i en produksjondrakt som samsvarer med nåtiden.  Nyere musikk og de store hits som har toppet listene vil selvsagt også bli å høre.


NYE LÅTER Bandet kan også opplyse at de vil minst slippe 2 nye låter før den store sommerturneen starter  juni 2019.  Både Sindre og Arthur er godt i gang med skriving av nye sanger.  På siste album debuterte også Rune som låtskriver, og ryktene vil ha det til at han også er i gang med ny låt.


UNIK OPPLEVELSE En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse.  Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan  vise til.  Allsangen ”runger” i store haller og på de største festivalene når bandet spiller. Vi har hele tiden lagt vekt på kvalitet og det visuelle, dette satser vi på å forsterke ytterligere på ”Tidsreise” opplyser bandets manager.


Band og crew er de samme som har fulgt bandet på turne i 2018. Stabilitet er en suksessfaktor, opplyser  manager Alf Aarseth.

(For personlege intervju kontakt Siw K Almås: post@gygre.no )

 

 

Kilde: Flan Booking

Alf Aarseth

e.post: alf@flan-booking.no 

tlf: 70177480

Manager